Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2022 10:19 - М А Т Р И Ц А Т А
Автор: oia Категория: Други   
Прочетен: 1356 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 02.03.2022 10:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Матрицата се счупи. Това, което става ще има обяснения, но не сега. Добре е никой да не се меси. Има една поговорка за посредника, и тя е:
ПОСРЕДНИКА Е Л...НО. Всички западняци са брутално фалшиви. Краят ще е очудващ за всички, но най-напред трябва да се свърши черната работа.
Това пък от своя страна си има и своето предназначение. Хайде да не реват на чужди гробища, че не знаят как да нареждат---това се отнася за украинските западнали помошници и всякакъв род уроди от тоя сорт.
Кой ли открадна българската военна разработка с наименование ,,СТЪРШЕЛ"
Какво направиха с тримата българи, които го бяха разработили.
ОТКРАДНАТАТА документация къде се намира и зашо ??? Хайде да познаем от един, а не от три пъти....... Да. Това е извършено на суверенна българска територия. Знайте, че ВРЕМЕТО НЕ НОСИ НА НИКОЙ ОПРОЩЕНИЕ ---А ВЪЗМЕЗДИЕ. ДА ИМ Е ЧЕСТИТО С МАРТЕНСКИ ПРИВКУС.........................
Нищо лично. Бъдете готови за истинската истина, а не за тази която опитват да пробутват. Хора, имайте достойнство и не разрешавайте на пошлите да си играят с Вас. Къде ли отиде коронния ?? Ами най малко да  благодарят  на  Вл.  Путин,
че  унищожи  и  него. Започна  скърцането  на  зъби,  трошене  на  челюсти  и
неистов  вой.  Интересно  време  с  интересен  край.  Краят  не  е  за  всички.
Ако  искате  ме  плюйте,  но  процеса  не  можете  да  спрете.
Ако  зеленясалия  му  е  толкова  мило  за  украинския  народ  защо  не  излезе  и  каже  Спрете  --искате  мен--ето  ме.  Той  принуждава хора  да  умират  за  него,  под  предлог,  че  защитават  нещо,  което  отдавна  няма  стойност,  защото  е  деградирало.  Повтарям:  ДА  ИМ  Е  ЧЕСТИТО  С  МАРТЕНСКИ  ПРИВКУС..................................,  а  за  кои  ще  видим.
Можете  да  плюете  колкото  искате,  както  искате.  Това  не  променя  ИСТИНАТА.

Поздрави !!!!!
 



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. germantiger - ПРЕДЛАГАМ ДАСЪКРАТИМ ПРОЦЕДУР...
02.03.2022 10:52
ПРЕДЛАГАМ ДАСЪКРАТИМ ПРОЦЕДУРАТА

пишеш ми на лс, чуваме се и решаваме възмездието аз и ти

ти ще дойдеш да ме овъзмездиш, пък аз просто ще те бия и ще те еба и не знам кое повече ще ти хареса
цитирай
2. oia - Точно такива, като теб са пътници. ...
02.03.2022 11:09
Точно такива, като теб са пътници. Така, че процедурата е съкратена до минимум. Циничните и простите като теб са на първа линия А и не знаеш кой кого ще бие и оправя. Така ,че може да бъдеш бит и оправен без проблем. Стига да си готов. Не мисли, че цинизма ще те направи по-силен. Напротив прави ти точна характеристика---сиреч психологически разбор. Проблема с оправянето ти е никакъв. Един снаряд и те няма
цитирай
3. germantiger - гаригите ли плашиш заешко сърце хаха
02.03.2022 11:18
сеериозно

мравка ще убиваш с брадва

човек със снаряд - ашколсун братан

хайде откога ви чакам червени путки

щяхте да хващате гората

за 2 дни щяхте да сте в берлин, париж и на ла манша

от къщите щяхте да ни вадите

това колко време го мечтаете 20 години вече

ИДИ НАХУЙ марципане
цитирай
4. blog13 - Точно такива, като теб са пътници. ...
02.03.2022 12:59
oia написа:
Точно такива, като теб са пътници. Така, че процедурата е съкратена до минимум. Циничните и простите като теб са на първа линия


Тоя е Трайчо Трайков. Не отиде вече толкова години да защитава Германия от окупационната армия на САЩ, след това от мигрантите в Германия (негри, араби, руснаци, българи, пакистанци, китайци, и т.н.).
Не го чакай да тръгне и срещу руснаците, въпреки че вече се чува, че някои набират армия - даже и заплатата са обявили.

Ще ебе и ще бие. Твърди, че е бил във Френския легион. Ама дали е верно не се знае. Но и да е верно, стрелял е по негрите като се е присламчил към по-голямата банда. Дали са му и качествено оръжие. И той понеже нали си е психопат (което се вижда ясно, от постовете му), със садистично удоволствие ги е трепал. То те тва са фашистите. Също и ислямистите. Де факто това е башибозук. Измет, която държавата събира, въоръжава и праща да трепят хората. Много полезна армия, като репресивен апарат на държавата срещу народа/народите.

Ама сега Русия скокна. Ще има много сополи от разбитите фашистки носове. То не е така тая работа - ти ще трепеш. Кво ще трепеш, бе фашист. Я кажи къв е норматива за влизане във френския легион и кви са твоите моментни възможности. Другото дето го въртиш е патологичната ти подлост - да заплашваш по интернет, да стреляш по негрите (по слоновете и лъвовете също така) - щото си болен. Ти си част от болното човечество. По-точно германско-български джендър, който отрича българската полвоинка от смемката си, за чест и слава на българите - поне тоя плазмодии да не се пише че е българин.
цитирай
5. blog13 - Не мисли, че цинизма ще те направи ...
02.03.2022 13:10
oia написа:
Не мисли, че цинизма ще те направи по-силен. Напротив прави ти точна характеристика---сиреч психологически разбор.


Не, той мисли, че с цинизма си е много страшен. Той заплашва, горкият. И си мисли че е срташен именно с фасона си на психопат. Само че психопатията е болест. А една болна глава, е задължително и в болно тяло. И не е страшен, а е глупав. Като бито и ебано фашистко куче, но още се зъби.
цитирай
6. oia - до blog 13
02.03.2022 13:51
Привет От такива, като този държавата ни е на този хал..А него май го чака легиона на Св. Петър.. Задавил се е от простотия, гнусотия и злост.
Явно за него цветовата гама стига само до червения цвят. Добре, че поне не е далтонист, че тогава хептен ще е бъгнат. Те пари трябват и за погребения, така, че може и да си ги заработи. Знае ли се. Нищо лично, но такива нямат място никъде в пространството, освен при Св. Петър
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: oia
Категория: Други
Прочетен: 332716
Постинги: 205
Коментари: 433
Гласове: 715
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930