Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2016 12:32 - На мястото на България--Европ. съюз създава Ромелия
Автор: oia Категория: Други   
Прочетен: 1012 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Шокиращо--нали ????? Европ. съюз е предвидил, циганския етнос от цяла Европа да бъде заселен на едно място, като му се създаде държава, която да се нарича
 Ромелия. За тази цел, най- удобна била България, понеже етноса българи е малоброен, и има голяма по размери територия. На етноса българи, ще им бъде предложено да се заселват по избор, кой където пожелае в европейска държава, като ще бъде подсигурявано жилище, работа и т. н. На гражданите на новообразуваната държава няма да се позволява да напускат територията си, и ще им се подсигури подобаващо управление. Сега вече ясно ли ни е-- защо циганите са преименувани на роми. Ами, че трябва да се свикне с това название--Ромелия---роми. Има и още---
понеже от наблюдение, е известно, че българите, където отидат--не създават проблеми, а и не образуват големи общности, които биха могли на по късен етап да създават проблеми. /източник--flagman / цялата статия може да се прочете в / illuminatibg.blogspot.bg. Не съм ничий адвокат, но това, което натворяват, тези които се мислята за вездесъщи, е--и единствено само за да владеят, те трябва да разделят. Не ви ли прави впечатление, че всяко следващо управление е по- лошо от предишно. Това е умишлено конструиране за мисловната дейност на индивидите, които помнят миналото и с мисълта си се държат за тази енергетика--не се отделят от там, защото то е било по- добро от настоящето. Нима може така да се върви напред по този начин?????
Католицизъм, капитализъм, социализъм, комунизъм--нима това не е едно и също????
Та това е едно и също. Те са от един извор. Не се ли разбра вече, че имат цикличност на извратените си действия--коварни и зли. Промъкват се, като змията--не я виждаш, а когато те ухапе--вече е късно. Стилът им на действие е един и същ, и с цикличност.
Когато някъде в държава или, сбор от държави се събере достатъчно за ограбване,
изведнъж се появяват водачи, които обясняват, кое и колко е вредно за обществото под предлог, като липса на ..свободи,,  ,,демокрации,, и всичко от тоя род измислици. През това време открадват това, което е събрано, създадат размириците--и започват да се грижат за пострадалите---да започват отново да събират, като им се дава възможност--само че срещу лихви за оказаната помощ. Това е техния алгоритъм--винаги да са господари. Всичко това го постигат със заблудата, лъжата, измамата, коварството. Когато някой се осмели да застане на пътя им--започват да вият, като глутница.
Крайно време е да се разбере, че това е борба за души. Това е много по- коварно отколкото може някой да си помисли. Всичко е на базата на съставяне на алгоритъм. 
Съставяш процес,--и после го управляваш. Вярвайте, че това го владеят много добре. Не казвам перфектно. Надявам се, че с малко думи съм успяла да предам  моето виждане. Започнало е обновяването на белия алгоритъм--и от това изпадат в потрес.
Имам един въпрос--българи готови ли сте за срещата с ТОЗИ,  чието име притежаваме. Имаме белия алгоритъм--при нас е. Това не са празни приказки, нито измислица. Искат земята ни, защото знаят нейната стойност. Проумейте го--тази стойност не   е в парично измерение, нито сантименталана. Тази земя зарежда с енергия цялата планета, защото българи и земя са в енергийна симбиоза--и разделени губят мощ. Това е небходимо на  ЗЛИТЕ--земята да продължава да е в космическа карантина, за да е в ниските вибраций. Новият им световен ред--
ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ, КОГА СЕ ВИДЯЛО,--БИЛ ПАК В ТИЯ. 




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: oia
Категория: Други
Прочетен: 329820
Постинги: 205
Коментари: 433
Гласове: 715
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930