Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2020 01:53 - Covid 19
Автор: doctora1 Категория: Технологии   
Прочетен: 946 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Основния извод от Истерията ковид 19 е че е по - добре да си отровен от антибиотици отколкото да си отровен от ваксини / разбира се и отравянето с антибиотици хич не е келепир и води до по - слаба популация човешка и животинска и не антибиотичните злоупотреби са причина за устойчивостта на балканци и в частност българи на ковид 19 и категорично не бцж ваксината ... / ... Говорим за противогрипните и сие измислени ваксини. Това братята западняци даже няма да го забележат защото тяхното съзнание недопуска да хвърлят камъни в градината на ваксините против грип и парагрип. Не могат да кажат царя е гол и търсят защо аборигените от Балканския полуостров боледуват по - малко и умират също по - рядко от недоразумението ковид 19. Има ли ковид 19? Има. Сериозен вирус ли е? Не е ... още по - малко библейски от рода на ебола и сие абсолютно сериозни вируси. Ако се даде сравнителна статистика на ядрото на грипната и парагрипната група и ковид 19 / който въпреки отрицанията си е пиклив парагрипен вирус / ще се види, че той ковидко не може да стъпи и на малкия пръст на грипа по заболеваемост, усложнения и смъртност. Едно време истериците и паникьорите са ги претрепвали с камъни ... Основните печеливши са големите борсови играчи и стоящите милиардери зад тях, включая и пиклювците предаващи род и родина бб, цб и всичката кка сволач ... или както ги наричаше един приятел изроди на човешкия род. Паниката е равносилна на хибридна световна война и съответно поевтиняване на труд и материални ресурси ... Направо приплакнаха Китай / 63 % по - нисък износ / и Русия почти с над 30 % поевтиняване на горивата и енергоносителите ... Интересно е какво се случва реално, а не по измислени статистики при скъпите цветни метали, които трябваше да станат резервна валута вместо височайшия долар ... Карма, карма, карма ... три пъти карма за вярващите, че са недосегаеми от Съдбата / цитираме Баба Ванга - никой и най - големия хитрец на тази земя няма да се измъкне от разплатата със Съдбата / ... Пробваха ни с птичи и свински грип и нарочно и безотговорно и кармично обусловено ни унищожаваха пилета и прасета ... безмислено и когато имаше най - голям спад във вирусните противочовешки атаки те ни измислиха ковидко за да ни шашкат и подтискат чрез шаша имунитета ... затвориха за месеци нашите деца вместо да събират слънце и въздух ... Долни изчадия. И братята американци не са в ред, а и европейците ... Найстина ни прекараха големите играчи. Без война ни вкараха във война и рецесия ... Тъпкано ще им се върне до 999 коляно, но какво да се прави като пострадалите сме ние ... ЦАРЯТ Е ГОЛ ...


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. doctora1 - доктора
29.09.2020 01:54
Мисля, че има и надчовешки фактор в цялата галиматия ...
цитирай
2. nedovolen - Приемам описаното в постинга, о...
29.09.2020 11:04
Приемам описаното в постинга, особено коментара.
Всичко е Божа работа и по Божията милост.
Пролетта малък колектив направихме МОДУЛ, който не позволява развитие и разпространение на коронаровируса. Писахме до държавните институции, с обяснение за възможностите. Няма отговор.
Приятел, запознат с темата ми каза, вие може да не искате да има, а те да искат.
:)))
цитирай
3. doctora1 - доктора
30.09.2020 01:10
Основния приемник на вируса / немъртвия, неживия, вампира ... без да го осъзнават напълно хората говорят за наномашина която не е нито жива нито мъртва ... все тая ... машина от органичен характер съкрушила света на хората преди милиони години ... резултата е видим ... / са децата в яслите и детските градини ... Далеч след тях идват децата в училищата и още по - далеч човешките колективи. Вируса върти където намери, но най - много върти в детските градини ... От там върти и превърта през симействата и най - често през майките които са най - подложени на вирусните атаки. Децата спят със тях и дишат в тях, но никой в семейството не е имунизиран. Прагматични стъпки: ВСИЧКИ СТАИ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ТРЯБВА ДА СЕ ОБОРУДВАТ С ХУБАВИ БАКТЕРИЦИДНИ ЛАМПИ И КОРИДОРИТЕ И ТОАЛЕТНИТЕ ДОРИ С ОБЩА МРЕЖА И ТАЙМЕР ... ОБЛЪЧВАНЕ НА ПОМЕЩЕНИЯТА С УЛТРАВИОЛЕТ ЗА 2 ДО 4 ЧАСА И ПОНЕ 2-3 ЧАСА ДА НЯМА ОБЛЪЧВАНЕ ПРЕДИ ДА ВЛЯЗАТ ПЪРВИТЕ ЛЕЛКИ ... ТОВА КОЕТО УБИВА ВИРУСА Е УЛТРАВИОЛЕТ И ОЗОНА КОЙТО ТОЙ СЪЗДАВА ... Малка инвестиция, но кметовете ще си вземат шибаните комисионни и ще заработят позитивна карма. Що ли вампирите изгарят от светлина ... ??? Прави се в една две детски градини и се наблюдават статистическите резултати ... Статистиката е точна наука и тя ще заповяда истината ... Със сигурно предвидимия резултат ще е намаляне заболеваемостта на тези деца и на техните родители. Не съм антиваксър, но за календарните ваксини, но противогрипните и парагрипни простотии съм върл противник. Великата Статистика доказа енергийния факт: по - добре отровен с антибиотици от колкото с ваксини, а западните изгладени мозъци даже няма да го забележат и ще търсят бцж, геогравски, генетични, полови и други простотии като причинност на очевадното - не се знае и календарните ваксини какво правят, но съм виждал деца с детски паралич и това е жестока работа ... В момента нямаме наука която точно да оцени календарните ваксини ... Училищата могат и да почакат за ултравиолет. Първо програма за детските градини.
цитирай
4. doctora1 - доктора
30.09.2020 01:22
Ние сме Божия Народ. Това не е религиозна истина, а е физическа истина. С нас преди милиони години всичко е свършило и с нас ще започне. НИКАКВО ИЗЛИШНО ВАКСИНИРАНЕ, СНИЖАВАНЕ НА ПРЕДПИСВАНЕТО НА АНТИБИОТИЦИ КАТО ПРИ ЗАПАДНЯЦИТЕ / на някои колеги трябва да се отнеме правото да изписват АБ ... категорично / ДРАСТИЧНО ЗА БЪЛГАРИЯ И БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ / все тарикати сме се събрали тук ... / И ДРАСТИЧНОТО НАМАЛЯВАНЕ НА МАХАНЕ НА ЧАСТИ ОТ ИМУННАТА СИСТЕМА ... " САМО НА УМРЯЛ ЧОВЕК " / при някои хора чисто генетично са слабо място, но като не се троват с АБ най - често се спасяват ... гарантирам с главата си освен ако родителите не са тъпаци и тарикати ... най - често и двете едновременно ... там е кауза пердута / КАТО СЛИВИЦИ, АПЕНДИКС = СЛИВИЦА / тук наистина трябва да се внимава защото ако се забавим човек може и да си умре, но нали Медицината е изкуство ... не трябва да се бърза ... не трябва да се бавим ... трябва да действаме с мисълта да запазим ... апендикса не случайно е поставен там ... не е шибан рудимент просто внимание и пак внимания ... Толкова е просто да имаме сравнително здрава популация от човешки същества и СПОРТ, СПОРТ, СПОРТ ЗА УДОВОЛСТВИЕ, А НЕ ЗА ТРАВМИРАЩИТЕ ОРГАНИЗМА ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ. НИЕ СМЕ БЪЛГАРИТЕ И ВЪПРЕКИ КОЛЯННОЛАКЕТНОТО НИ ПОЛОЖЕНИЕ ИМАМЕ ПОВЕЧЕ ШАНС ОТ ДРУГИТЕ НАРОДИ ДА ИМАМЕ ШАНС ДА РАЗБЕРЕМ И ДА УСПЕЕМ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doctora1
Категория: Технологии
Прочетен: 347029
Постинги: 212
Коментари: 579
Гласове: 158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031