Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2015 10:14 - Коварството на нашествието в Европа
Автор: oia Категория: Други   
Прочетен: 1788 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От далечни времена назад това го правят едни и същи.Това са еврейски истории. В древността те са изпращали свой емисари навсякъде с една единствена цел---ограбване и унищожение на местното население. Така те стават господари,--още повече,тяхна измислица са и религиите, както и ватикана. Или, погледнато от друг ъгъл---Луциферо--Ариманична трансформация, ярко откроена при исляма. Всичко се свежда до една мисъл отново на еврей--там, където се лее кръв, там се леят пари. Колко по - ясно от това изречение. Каквото и да си говорим, и от където и да подхващаме да търсим корена на злото, неминуемо винаги се стига до еврейството. Похвата им е един и същи. Когато създават проблем, те стоят и от двете страни--и на агресивните, и на потърпевшите, за да нямат губещ ход. Едните въоръжават, за да вземат пари, защото това е търговия, а за другите са състрадателни в кавички, за да им помагат, срещу лихварството, което е техното кредо. Те са превърнали света в зверилник, защото си мислят, че това няма да има край за тях. Тяхната тактика е ; напред върви глутницата, а след нея винаги са хиените, а известно е че хиените никога не ловуват, те само отиват на готова повалена плячка, и до като не я изконсумират, друг не може да се приближи. Те са превърнали света в огромно ловно поле. от което се хранят, където си пожелаят. Що касае българите, в програмата за унищожението на българския народ, имат един израз, който меко казано е потресаващ, те казват това: С българите трябва да се справим бързо, защото после ще е късно. Хилядолетния ни враг е още жив. Болезнено е, но заблудата винаги се чисти с болка. Новият им световен ред, който са подготвили за човечеството, чрез създаването на кощунството САЩ, под претекст, че това е и новата раса, е в агония, а и краят им е влязъл в проявление. Те се страхуват от истината, и за това хилядолетия правят едно и също---сеят раздори, за да не може човечеството да се съвзема, защото тогава, те ще са никой. Да сте видяли евреин да упражнява физически труд. И накрая --пуснали са глутницата--кой би успорил, че тези наречени умишлено бежанци, не са глутница. Известният евреин Калерги е заявил; В ръцете на еврейте трябва да са три неща: барута, златото и мастилото. А това какво означава всеки може да си отговори. Нима не разпалват размирици, нима не владеят финансите, и не на последно място --манипулациите, чрез медиините им лъжи. Всичко добре скроено и подредено. Каквито и анализи да излизат в пространството, от разни наблюдатели, професори журналисти, икономисти, са безпочвени--те са от една матрица, а тя се нарича ЗАБЛУДА. Тази завеса е свалена, и това, което ще видите, а и разберете, няма да е приятно. Следващия ред ще си позволя да го напиша с главни букви:  
  БЪЛГАРИ, ДА ЗАСТАНЕМ КАТО ЕДИН И ДА НЕ ПОЗВОЛИМ ТОВА, КОЕТО НИ Е ДАДЕНО, ДА БЪДЕ ОПОРОЧАВАНО ОТ ГЛУТНИЦИ . ДАДЕНО НИ Е МНОГО---ИМАМЕ ГО. САМО ТРЯБВА ДА ГО ПРОЯВИМ. ПОКЛОН ЗА ЧОВЕКА, А ПОСЛЕ ПОЛИЦАЙ---ХАМБАРЛИЕВ.



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - Ислямска държава“ - така се нарича ...
20.10.2015 15:16
Ислямска държава“ - така се нарича новото чудовище, което доказа „прогнозата на американците‘, че следва сблъсък на религиите. Ислямът ще изтребва християни, протестанти и сектанти ще обявяват православни за врагове, а всъщност се реализира добре обмислен световен заговор, в основата на който стои Спорно Газово Находище /СГН/ То може да осигури газта за следващите 150 години Целта е не просто печалбата от газа. Целта е нещо, като три в едно: - обезлюдяване обекта с избиване, изселване с измама - пращането на арабите в… Европа решава две задачи:. улеснява контрола над СГН; възможност за внедряване в Европа бойци, които по зададен сигнал могат да започнат да действат- да шантажират западните правителства, да подпишат договори, които иначе са им неизгодни.
цитирай
2. zaw12929 - На територията на Европа са създ...
20.10.2015 15:18
На територията на Европа са създадени терористични клетки, които хора неправилно възприемат като ислямисти в името на Аллах готови на всичко.Погрешна представа. Всъщност тези клетки са образувани от обучени за мисията военни - от запада- маскирани с бради. Те не вярват в Бог, нито в Аллах, нито в Христос. Те просто изпълняват конкретни неща за пари. масовката която върви с тях „мюсюлмани“- дава представата за религия. Ислямът е прикритие метод за всяване на страх. Така се насажда омраза на балканите между мюсюлмани и християни,в Европа между живеещите там от години араби и европейци. А помните ли, че араби мюсюлмани се представиха за атентатори на кулите близнаци в САЩ от 2001 година - религиозния мотив е заложен и тогава и днес: Коя е тази религия, която печели, при положение, че се карат християни с мюсюлмани? И какво печели?! Ами- територията на сегашната ИД да се нарече ВЕЛИК ИЗРАЕЛ, а „Ислямска държава“ - ще тръгне в посока да завземаме територии където имало християни, а целта са богатите им земи да имат други господари, ИД е инструмента за нео- колонизиране…Време е да различаваме мюсюлмани от терористи- наемници
цитирай
3. jelezov - Гласувах отрицателно, заради н...
17.01.2016 10:52
Гласувах отрицателно, заради неприкрития и абсолютно примитивен антисемитизъм.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: oia
Категория: Други
Прочетен: 328329
Постинги: 205
Коментари: 433
Гласове: 715
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031